Nalaten aan Omogolo Wildlife Trust...


Laat ons voortzetten wat belangrijk is voor u!

Dieren hebben onze hulp nodig. Veel diersoorten worden met uitsterven bedreigd en er is veel te veel dierenleed op deze wereld. De projecten die Omogolo Wildlife Trust ondersteunt spelen een belangrijke rol in het voorkomen hiervan. Door voorlichting, educatie, het voorkomen van conflicten tussen mens en dier, door directe hulp aan gewonde dieren en door het voorkomen van stroperij.

Giften die aan ons worden nagelaten dragen bij aan een betere toekomst voor de dieren, EN voor de generaties die na ons komen!


Uw gift gaat voor 100% naar de dieren

Omogolo Wildlife Trust is aangemerkt als een ANBI – een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat wij vrijgesteld zijn van het betalen van belasting over nalatenschappen.

Bovendien werken wij onbezoldigd en worden onze administratieve kosten betaald door ons bestuur.

Daardoor kunt u aan ons schenken in de wetenschap dat iedere Euro van uw gift terecht komt bij de dieren waarvoor wij ons inzetten.


Uw voorkeur telt

Indien u een voorkeur heeft voor een diersoort, of voor een land of regio waar u uw gift ingezet wilt hebben, dan kunt u dit aangeven. Al onze activiteiten staan vermeld op onze website en uiteraard kunt u dit ook direct met ons overleggen.


Hoe laat u na aan Omogolo Wildlife Trust?

Legaten

Via een legaat kunt u een vast bedrag (of goederen) aan ons nalaten. De rest van uw nalatenschap wordt vervolgens op de normale wijze verdeeld over uw erfgenamen.

Meerdere erfgenamen

U kunt in uw testament Omogolo Wildlife Trust opnemen als één van de erfgenamen. U bepaalt welk deel van uw nalatenschap naar welke erfgenaam gaat.

Enig erfgenaam
Indien u ons als enig erfgenaam benoemt, dan komt uw volledige nalatenschap ten goede aan de projecten die wij ondersteunen, rekening houdend met uw eventuele voorkeuren.


Geef de volgende tenaamstelling op in uw testament: Stichting Omogolo Wildlife Trust, kantoorhoudend op Willem de Zwijgerlaan 44, 2252 VS te Voorschoten, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 6431 4731, ten behoeve van stichting Omogolo Wildlife Trust ofwel haar rechtsopvolger.


Meer weten over testament opstellen?

Ga naar degoedkoopstenotaris.nl of vergelijk de tarieven van notariskantoren en vind het juiste notariskantoor bij u in de buurt.

<< Testament opstellen >>


Online zelf uw testament regelen...

Denkt u erover om een legaat (vast geldbedrag) aan ons na te laten? Of wilt u Omogolo Wildlife Trust benoemen als erfgenaam? Via Nunotariaat regelt u online eenvoudig én in uw eigen tempo uw testament voor een vaste lage prijs. Inclusief de kosten van de notaris betaalt u € 250.

<< Ontdek hoe NuNotariaat werkt >>


Kunnen wij u helpen?

Graag helpen wij u bij deze belangrijke keuze. Vul onderstaand formulier in of stuur een email aan nalaten@omogolowildlife.org.

Yvonne Verkaik, bestuursvoorzitter van Omogolo Wildlife Trust, neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.